Hoe vaak zit je de krochten van je brein af te speuren naar originele contentideeën waar je volgers van zullen smullen?

Hoeveel tijd spendeer je aan het maken en inplannen van je social media content?

Hoe vaak ben je onzichtbaar op social media, omdat je gewoon niet weet wat je kan posten?

Te veel? Te vaak? Is alles ‘te’?

I hear you. En je bent niet alleen.


Wil je het graag anders zien?

Hoe zou je je voelen als:

 • je opnieuw geniet van het inplannen van strategische content?
 • je elke dag een nieuw contentidee voor al je platformen toegestuurd krijgt?
 • je weet dat er achter elk contentidee een strategische gedachtengang zit?
 • je socialmediakanalen zó goed zitten dat je bijna op automatische piloot nieuwe klanten binnenhaalt?

Dankzij de Inspiratiebommekes van Say It With Words ontvang je dagelijks een bom aan contentinspiratie die je tot 4 uur per week aan tijd bespaart en je helpt om op een strategische manier content te maken.

Klinkt goed, hé?

Wat kan je verwachten van de Inspiratiebommekes?

 • Toegang tot de Inspiratiebommekes via Teachable.
 • Elke dag een nieuwe bom aan inspiratie.
 • Inclusief een concreet contentidee dat je meteen kan toepassen op jouw business.
 • Inclusief tips en voorbeelden die je tonen hoe je alles kan uitwerken, zodat je meteen actie kan ondernemen.
 • Facebook-community waar abonnees elkaar inspireren, hun wins en inzichten delen, en waar je motivatie vindt om te blijven doorzetten.
 • Maandelijkse Q&A in de Facebook-community waar je al je contentvragen kan stellen.


Claudia Parms Say It With Words

Hey, ik ben Claudia. Ken je mij nog niet? Dan wordt het tijd dat we daar verandering in brengen.

Zot van alles wat te maken heeft met communicatie, marketing en social media, dat ben ik. En dat zat er eigenlijk van kleins af aan al in.

Want waar ik ook ging, overal nam ik een boek met me mee. En een notitieboekje dat ik telkens volkrabbelde met mijn eigen verzonnen verhaaltjes. Tel daar mijn diploma’s Taal- en Letterkunde, Meertalige Professionele Communicatie en Global Management bij op en je zou kunnen zeggen dat het bijna in de sterren geschreven stond dat ik in de marketingwereld zou belanden. 

Mijn hardnekkige interesse/passie voor marketing en communicatie begon al tijdens mijn studententijd. Toen hielp ik namelijk twee startups met het opzetten van een strategisch marketing- en communicatieplan. En zo rolde ik stilaan het ondernemerswereldje in.

Vandaag help ik ondernemers om online nieuwe klanten aan te trekken. Het is mijn doel om ambitieuze ondernemers te doen inzien dat ze meer kunnen bereiken dan ze denken. En daar wil ik hen graag bij helpen door hen te begeleiden in de wereld van marketing-automatisatie en contentcreatie. Aan de hand van de Inspiratiebommekes, help ik jou opnieuw plezier vinden in het creëren van content.

Kom bij de wachtlijst

Ontvang bij de heropening gratis samples om te testen!


Helena Blyweert van Hallo Helena

Claudia gaf me persoonlijke tips over het groeien van mijn blog en beter beheren van mijn sociale media. Dat deed ze aan de hand van vragen die ik op voorhand bezorgde en notities die zij maakte voor ons gesprek. Heel efficiënt en effectief! Ik volgde eerder al het Project Content Plan waar Claudia tips deelt om nieuwe content te creëren. Het is duidelijk dat Claudia heel wat ervaring heeft en deze graag deelt!​

Tanja Wensink van Preventionista

​Ik had heel wat vragen over LinkedIn. Claudia geeft op voorhand een vragenlijstje, zodat je het gesprek direct constructief kan beginnen. Ik had mijn vragen voorbereid, maar heb uiteindelijk antwoord gekregen op allerlei vragen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had!!! We hebben het niet alleen over LinkedIn gehad, Claudia heeft ook gouden tips gegeven over Instagram en Facebook. Trouwens ook een geweldig toffe madam met een hele vlotte babbel en mooie lach. Toffe vrouw mét humor én kennis van zake!!!​

Steffie Blanckaert
Steffie Blanckaert van Moniëlle

Ik had een aantal vragen over Instagram en Facebook waar ik al een tijdje mee zat. Claudia heeft duidelijk gemaakt hoe en waarmee ik best mee zou kunnen starten om de dingen beter aan te pakken. Claudia stelt je ook direct op jouw gemak, zodat je alle vragen (hoe simpel misschien dat die soms zijn) kan stellen. Claudia heeft superveel kennis over social media en zij deelt dit graag met heel veel enthousiasme. Ik ben helemaal gemotiveerd om samen met Claudia hier verder mee aan de slag te gaan! 

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten?

Elke dag krijg je toegang tot een nieuw Inspiratiebommeke. Een Inspiratiebommeke bestaat uit drie delen:

 1. een doelstelling van de dag;
 2. een contentidee;
 3. actietips om het idee meteen om te gieten in een concreet stukje content.

Daarnaast krijg je ook toegang tot de exclusieve Facebook-community voor abonnees. Hier kan je elkaar bijstaan en helpen, inspireren en motiveren.

Wanneer krijg ik mijn eerste Inspiratiebommeke te zien?

Van zodra je betaling is uitgevoerd, ontvang je een e-mail met je logingegevens voor het platform. Je eerste Inspiratiebommeke is meteen beschikbaar. Je kan direct aan de slag!

Geen logingegevens ontvangen? Check zeker ook je spam. Nog altijd geen logingegevens ontvangen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Hoe laat komen de Inspiratiebommekes online?

Inspiratiebommeke komen telkens 24 uur later online. Wanneer je je abonnement bijvoorbeeld om 21u geactiveerd hebt, zal je elke dag om 21u nieuwe inspiratie kunnen opdoen, en dat zolang je abonnement loopt.

Kan ik de vorige Inspiratiebommekes blijven zien?

Ja hoor, zolang je abonnement loopt, kan je altijd teruggaan naar je oude Inspiratiebommekes. Je hebt dus als het ware een heus archief aan inspiratie ter beschikking.

Kan ik de Inspiratiebommekes alleen toepassen op social media?

De Inspiratiebommekes zijn enorm veelzijdig. De meeste kan je dus toepassen op alle soorten content: social media, blog, video, e-mailmarketing… Slechts een enkeling is niet voor elk format geschikt, maar dan staat het er steeds duidelijk bij.

Krijgt iedereen elke dag hetzelfde Inspiratiebommeke?

Nee, want niet iedereen sluit zijn abonnement op dezelfde dag af. Hierdoor zal niet iedereen op dezelfde dag over hetzelfde onderwerp schrijven. Bovendien gebruik je elk Inspiratiebommeke wanneer jij dat wil. Je kan ze bijvoorbeeld een week of een maand opsparen en inplannen wanneer jij je contentplan maakt voor de volgende periode.

Is er een online community waar ik contact kan leggen met de andere abonnees?

Ja! Er is een Facebook-community. Je ontvangt binnen de 5 werkdagen na jouw inschrijving een e-mail met een uitnodiging voor deze exclusieve community. Heb je na 5 werkdagen nog steeds geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan even een e-mail naar [email protected]

Kan ik mijn abonnement pauzeren?

Nee, dat is niet mogelijk.

Kan ik mijn abonnement opzeggen?

Als je een 30-dagenabonnement hebt, kan je steeds maandelijks opzeggen. Het abonnement blijft verder lopen voor de rest van de duurtijd waarvoor je betaald hebt. Een jaarabonnement kan je opzeggen tot één week voor het einde van de duurtijd. Als je je abonnement vroeger zou opzeggen, blijf je voor de volledige duurtijd van je abonnement toegang behouden tot het platform en nieuwe Inspiratiebommekes.


Heb je een vraag die hier niet beantwoord is? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Ontdek als eerste wanneer de deuren weer open gaan 👇