Wat als je elke dag inspiratie had voor al jouw platformen (social media, blog, email marketing...)?

Wat als je erop kon vertrouwen dat er ook een strategische gedachtegang achter zat?


Wil jij leren hoe dat moet?

Dan is Project Content Plan wat jij nodig hebt! Leer mijn methode en framework samen met andere ondernemers en bloggers zoals jij.

In deze cursus geef ik jou mijn content planning blueprint waarmee je uuuuren tijd gaat besparen op maand- en jaarbasis. En je gaat de juiste klanten op een strategische manier bereiken waardoor ook jouw inkomsten zullen gaan stijgen.


Voor wie is Project Content Plan?

🙋Voor de ondernemer die beseft hoeveel je kan bereiken met content marketing, maar die niet weet hoe dat strategisch en planmatig aan te pakken.

🙋Voor de blogger of content creator die zijn/haar platform wil gaan monetizen of op een efficiënte manier wil uitbreiden naar een multichannel approach.

🙋Voor de starter, die nog maar net begonnen is en al weet wie hij/zij wil bereiken, maar de HOE is nog onduidelijk.


Wat ga je leren? 

• het belang van goede fundamenten voor jouw content marketing strategie

• de tools die je nodig hebt om je content plan op te stellen en te automatiseren

(incl. mijn hashtag strategie en growth hacks voor meer bereik en volgers)

• hoe je een post of artikel vormgeeft voor meer conversies (incl. mijn OBAR methode)

• de mindset om efficiënt te blijven plannen en consistent te blijven posten 


Na Project Content Plan heb je:

✅ een methode die je tot in het oneindige kan herhalen om strategisch content te maken en consistent te posten (dus je kan er zeker van zijn dat je weet wat je aan het doen bent!)

✅ een algemeen overzicht van jouw content voor minstens een kwartaal en maximum een jaar (je valt nooit meer zonder inspiratie!)

✅ meerdere weken aan content klaarstaan (naar gelang je inzet) om automatisch te posten terwijl jij naar de bakker gaat (imagine the peace of mind!)


Bonus:

Je krijgt toegang tot een privé community op Facebook met alle andere Project Content Planners waar je al je vragen kan stellen en deel kan nemen aan challenges die je aanmoedigen om nog meer te halen uit je content!

Cursusmateriaal


  Introductie Project Content Plan
Available in days
days after you enroll
  Module 1. Fundamentals
Available in days
days after you enroll
  Module 2. Tools
Available in days
days after you enroll
  Module 3. Vormgeving
Available in days
days after you enroll
  Module 4. Mindset
Available in days
days after you enroll
  Toepassing: Creëer een content plan voor Lead Magnet promotie
Available in days
days after you enroll

Hey, ik ben Claudia. Ken je mij nog niet? Dan wordt het tijd dat we daar verandering in brengen.


Zot van alles wat te maken heeft met communicatie, marketing en social media, dat ben ik. En dat zat er eigenlijk van kleins af aan al in.

Want waar ik ook ging, overal nam ik een boek met me mee. En een notitieboekje dat ik telkens volkrabbelde met mijn eigen verzonnen verhaaltjes. Tel daar mijn diploma’s Taal- en Letterkunde, Meertalige Professionele Communicatie en Global Management bij op en je zou kunnen zeggen dat het bijna in de sterren geschreven stond dat ik in de marketingwereld zou belanden. 

Mijn hardnekkige interesse/passie voor marketing en communicatie begon al tijdens mijn studententijd. Toen hielp ik namelijk twee startups met het opzetten van een strategisch marketing- en communicatieplan. En zo rolde ik stilaan het ondernemerswereldje in.

Vandaag help ik ondernemers om online nieuwe klanten aan te trekken. Het is mijn doel om ambitieuze ondernemers te doen inzien dat ze meer kunnen bereiken dan ze denken. En daar wil ik hen graag bij helpen door hen te begeleiden in de wereld van marketing-automatisatie en contentcreatie. Aan de hand van de Project Content Plans, help ik jou opnieuw plezier vinden in het creëren van content.

Begin vandaag nog met jouw content plan!

Betaal je liever via overschrijving? Stuur je aanvraag naar [email protected]

We behandelen je bericht binnen 48u.


Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten?

Je kan meteen beginnen zodra je de cursus hebt aangekocht.

De cursus bestaat uit vier grote onderdelen:

  1. Fundamentals: de essentiële benodigdheden voor jouw content plan en strategie die de grote meerderheid niet heeft
  2. Tools: tips over hoe je je eigen toolkit kan samenstellen om je content efficiënt te creëren en automatiseren
  3. Vormgeving: slimme tips om je content te creëren ook als je visueel niet sterk bent of vaak zonder inspiratie valt
  4. Mindset: de PCP mindset om op lange termijn consistent te blijven plannen en posten

Daarnaast krijg je ook toegang tot de exclusieve Facebook-community met alle andere Project Content Planners. Hier kan je elkaar bijstaan en helpen, inspireren en motiveren, en uiteraard al je vragen stellen over de cursus zelf.


Kan ik meteen starten als ik de cursus gekocht heb?

Van zodra je betaling is uitgevoerd, ontvang je een e-mail met je logingegevens voor het platform. De cursus is meteen beschikbaar. Je kan direct aan de slag!

Geen logingegevens ontvangen? Check zeker ook je spam. Het zou ook kunnen dat je al een Teachable account had. Gebruik dan je persoonlijke login. Toch geen logingegevens te vinden? Stuur dan een e-mail naar [email protected]


Hoe lang krijg ik toegang tot de cursus?

Je krijgt levenslang toegang tot deze cursus. Meer nog: de cursus zal in de toekomst nog beter worden qua vormgeving en inhoud! Als ik nieuwe dingen bijleer die goed werken, deel ik die ook gewoon met jou :)


Hoe verschilt deze cursus met de live workshop?

Deze cursus is een gecondenseerde versie van de gelijknamige live workshop. Je krijgt dus de blueprint mee die ik ook aanleer tijdens de workshop. Ik kan je in deze cursus alleen niet live coachen natuurlijk. Bovendien deel ik in de live workshop nog wat meer tips & tricks, o.a. op basis van de vragen die de deelnemers stellen. Oh, en je krijgt ook versnaperingen. Want wie kan werken op een lege maag, right?!


Kan ik de cursus alleen toepassen op social media?

De Project content Plan cursus is enorm veelzijdig. Je kan de methode dus toepassen op alle soorten content: social media, blog, video, e-mailmarketing… Als we spreken over een content plan, dan omvat dat dus alle content die je je maar kan inbeelden!


Is er een online community waar ik contact kan leggen met de andere Project Content Planners?

Ja! Er is een Facebook-community. Je ontvangt binnen de 5 werkdagen na jouw inschrijving een e-mail met een uitnodiging voor deze exclusieve community. Heb je na 5 werkdagen nog steeds geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan even een e-mail naar [email protected]


Heb je een vraag die hier niet beantwoord is? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Betaal je liever via overschrijving? Stuur je aanvraag naar [email protected]