Claudia Parms Say it with words

Hey, ik ben Claudia. Ken je mij nog niet? Dan wordt het tijd dat we daar verandering in brengen.

Zot van alles wat te maken heeft met communicatie, marketing en social media, dat ben ik. En dat zat er eigenlijk van kleins af aan al in.

Want waar ik ook ging, overal nam ik een boek met me mee. En een notitieboekje dat ik telkens volkrabbelde met mijn eigen verzonnen verhaaltjes. Tel daar mijn diploma’s Taal- en Letterkunde, Meertalige Professionele Communicatie en Global Management bij op en je zou kunnen zeggen dat het bijna in de sterren geschreven stond dat ik in de marketingwereld zou belanden. 

Mijn hardnekkige interesse/passie voor marketing en communicatie begon al tijdens mijn studententijd. Toen hielp ik namelijk twee startups met het opzetten van een strategisch marketing- en communicatieplan. En zo rolde ik stilaan het ondernemerswereldje in.

Vandaag help ik ondernemers om online nieuwe klanten aan te trekken. Het is mijn doel om ambitieuze ondernemers te doen inzien dat ze meer kunnen bereiken dan ze denken. En daar wil ik hen graag bij helpen door hen te begeleiden in de wereld van marketing-automatisatie en contentcreatie.

Ik kreeg bijvoorbeeld heel veel vraag naar SEO en hashtagstrategieën. Aan de hand van de Start met SEO cursus en deze SEO voor Instagram cursus help ik jou je weg te vinden in de wereld van zoekmachineoptimalisatie.

Wil jij graag meer bereik, volgers, interactie en verkoop op en via jouw Instagram?


You're in luck: dat kan! Zelfs als je geen techneut bent. Wil jij ook leren hoe je SEO als strategie toepast op jouw Instagram of ben je misschien nog helemaal nieuw in de wereld van SEO? Of denk jij nu bij jezelf: SEO op Instagram? SEO is toch alleen voor zoekmachines zoals Google?

Scroll dan even verder!SEO is voor iedereen.
Je moet alleen weten waar te beginnen. 

Het is bijna onmogelijk om vandaag nog de gouden SEO tips te herkennen van de gedateerde of te algemene informatie. Er is gewoon te veel én het is allemaal in het Engels of toch veelal gericht op de engelstalige markt. Die SEO-regels zijn natuurlijk helemaal anders, aangezien er veel meer content in het Engels bestaat dan in het Nederlands. Plus: hoe weet je nu helemaal waarmee je moet beginnen? En wat werkt er nu écht en wat wordt er gedeeld enkel en alleen om geld te verdienen?


Wat je zal leren in deze cursus:

📱 Wat SEO is en hoe je het toepast op Instagram

📱 Hoe je je feed en posts optimaliseert met SEO voor meer volgers, interactie en verkoop

📱 Hoe je je profiel optimaliseert met SEO voor meer bereik en interactie

📱Hoe je meer bereik en engagement haalt met Stories dankzij SEO

📱De enige hashtag strategieën die je moet kennen voor content inspiratie en zichtbaarheid bij je ideale volgers en klanten


Zelf heb ik heel veel cursussen gevolgd, webinars gekeken en blogs en boeken gelezen. Ik heb alles getest de afgelopen jaren en gehouden wat écht werkt. Daarnaast heb ik ook enkele technieken die de doorslag gaven en 500 à 800 volgers extra bezorgden aan verschillende startende accounts.

Wil jij nu eindelijk ook eens weten waar je je tijd in moet steken? Hou je van een no bullshit approach?

Dan ben je hier op de juiste plaats!


Example Curriculum

  1. Introductie
Available in days
days after you enroll
  2. Optimaliseer je profiel met SEO
Available in days
days after you enroll
  3. Optimaliseer je feed en posts met SEO
Available in days
days after you enroll
  4. Optimaliseer je bereik met Stories
Available in days
days after you enroll
  5. Ontwikkel je SEO Growth Mindset
Available in days
days after you enroll

Start de cursus nu in voorverkoop

Deze cursus is momenteel in aanmaak.

De volledige cursus wordt gelanceerd eind december/begin januari. Wel kan je nu al de eerste module volgen aan gereduceerd tarief. Je krijgt daarna automatisch toegang tot de volledige cursus zonder meerkost.

Later zal je de cursus kunnen kopen aan €297.

Geniet dus van de pre-sale korting en start het nieuwe jaar meteen met een sterke SEO strategie voor Instagram!